Ontruimingen

Wij zijn een flexibele dienstverlener op het gebied van ontruimingen. Het ontruimen van een woning, kantoor of andere ruimte is vaak een zware klus. Wij kunnen de ontruiming volledig voor u verzorgen en u hoeft niet meer om te kijken naar de te verrichten werkzaamheden. U ontvangt van ons één totaalprijs voor alle werkzaamheden en heeft één aanspreekpunt. Hieronder een overzicht van werkzaamheden die wij regelmatig uitvoeren.

Mocht u andere werkzaamheden hebben en twijfelt u of wij die voor u kunnen uitvoeren? Neem gerust contact met op met onze klantenservice.

WoningontruimingWoningontruiming

Een woningontruiming is waarschijnlijk iets waar u niet vaak mee te maken heeft. Het is begrijpelijk dat u in dit geval op zoek bent naar een bedrijf die de ontruiming voor u kan uitvoeren.

Lees verder>

Kantoorontruiming

Kantoor of bedrijfspand ontruiming

Voor een ontruiming van een kantoor of bedrijfspand kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat het kantoor of bedrijfspand volledig naar wens van de opdrachtgever opgeleverd wordt.

Lees verder>

WinkelontruimingWinkelontruiming

Het kan voorkomen dat een winkel ontruimd moet worden. Wij zorgen ervoor dat de winkel helemaal ontruimd wordt en bezemschoon wordt opgeleverd.

Lees verder>

Hennepplantage ontruimingHennepplantage ontruiming

Nadat een hennepplantage is ontdekt en deze is ontmanteld door de politie blijft er vaak een enorme puinhoop achter. Wij kunnen ervoor zorgen dat de woning bezemschoon opgeleverd wordt.

Lees verder>

SchoonmaakSchoonmaken

Vaak is het bezemschoon opleveren van een woning voldoende. Het kan ook voorkomen dat een woning ernstig vervuild is en grondig schoongemaakt moet worden. Wij kunnen dit voor u verzorgen.

Lees verder>

Overige diensten

Overige diensten

Soms is alleen het ontruimen van de woning niet voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. Wij verzorgen alle bijkomende werkzaamheden zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken.

Lees verder>

Heeft u een ander soort ontruiming of andere werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden? Neem gerust contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.