Woningontruiming

Woningontruiming

Een woningontruiming is iets waar u waarschijnlijk niet vaak mee te maken heeft. Wij begrijpen dan ook goed dat u op zoek bent naar een bedrijf dat de woningontruiming voor u uit kan voeren. Ons specialisme is het uitvoeren van een woningontruimingen in heel Nederland. Wij werken op een vakkundige, snelle en respectvolle manier. U kunt bij ons o.a. terecht voor de volgende werkzaamheden:

Volledige woningontruiming
Verwijderen van vloerbedekking
Verhuizen van de inboedel of een deel hiervan naar een ander adres
Uitvoeren van reparaties
Verantwoord afvoeren en recyclen van niet bruikbare inboedel
Herplaatsing van de nog bruikbare inboedel, bijvoorbeeld naar een kringloopwinkel of goed doel
Opslaan van goederen

Heeft u andere werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden? Neem dan contact op met de klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Via onze offertepagina vraagt u snel en eenvoudig een offerte op maat aan. U ontvangt binnen één werkdag de offerte in uw mailbox. Op de offerte staat één totaalprijs voor alle werkzaamheden. U komt dus achteraf niet voor verrassingen te staan.

Zakelijke woningontruiming

Bent u een bedrijf of organisatie en heeft u te maken met een woningontruiming? Wij kunnen de woningontruiming volledig voor u verzorgen. Wij werken onder andere voor en samen met: Charitatieve instellingen, makelaars, notariskantoren, uitvaartondernemingen, vastgoedinstellingen, woningbouwverenigingen en verschillende zorginstellingen. Heeft u een zakelijke offerte nodig voor een woning? Klik dan hier.

Erkende ontruimer

Erkende Ontruimers Nederland is een kwaliteitskeurmerk voor ontruimers. Het keurmerk is bedoeld voor zowel consumenten en bedrijven om veilig en betrouwbaar zaken te doen met een ontruimingsbedrijf in Nederland.

Als u kiest voor Ontruimer.nl, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Wij voldoen aan alle eisen die zijn opgelegd door de organisatie voor Erkende Ontruimers. Uw ontruiming met Ontruimer.nl wordt altijd uitgevoerd door goed opgeleid personeel. Zij zijn vakbekwaam en klantvriendelijk. Dit zijn zaken waarop regelmatig wordt gecontroleerd. Zij weten dus als geen ander hoe zij om moeten gaan met een ontruiming. U kunt ervan op aan dat uw ontruiming schadevrij, goed georganiseerd en adequaat verloopt.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Erkende Ontruimers, www.erkendeontruimers.nl.